Naturalesa i Arts

CICLE NATURALESA I ARTS

ESTIU 2017

ESPANTALL. Home Espantaocells amb Braços Oberts. Acció. Belianes. Lleida.

Vídeo document Espantall. Home Espantaocells amb Braços Oberts, acció de Jordi Traperho realitzada el 14 d’agost de 2017 dintre del Cicle Naturalesa i Arts. Un vídeo del mateix autor i filmació d’Oriol Diez.

ESPANTALL II. Home Espantaocells amb Braços Oberts. Acció. Belianes. Lleida. 

Vídeo document Espantall II. Home Espantaocells amb Braços Oberts, acció de Jordi Traperho realitzada el 14 d’agost de 2017 dintre del Cicle Naturalesa i Arts. Un vídeo del mateix autor i filmació d’Oriol Diez.

CICLE NATURALESA I ARTS 2016

VÍDEO DOCUMENT

Naturalesa i Arts vídeo amb cinc instal·lacions efímeres creades i filmades per Jordi Traperho durant l’any 2016 en el terme de Belianes. L’Urgell. Lleida.

HIVERN 2016

VÍDEO

Vídeo document de l’acció Innocent amb Braços Oberts realitzada el desembre del 2016.

Innocent amb Braços Oberts. Acció. Belianes. Lleida. 13 desembre 2016.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

ARBRES DE VENT. Acció

VÍDEO

Vídeo document de l’acció Arbres de vent inspirat en els moviments de l’aire sobre la naturalesa, realitzat el setembre del 2007.

RELLOTGE DE SOL. Instal·lació

VÍDEO

Vídeo document de la instal·lació Rellotge de sol en la que es juga amb el moviment de les ombres realitzat el novembre del 2007.

CICLE NATURALESA I ARTS

L’art de la naturalesa -land art- o com prefereixo anomenar-ho Ecoart, és una altra de les activitats artístiques que he desenvolupat des de fa dècades, inicialment de forma intuïtiva –als principis dels anys setanta del segle passat-  amb obres efímeres en l’entorn natural de La Floresta, Sant Cugat del Vallès, i després en accions i instal·lacions efímeres en altres ambients naturals.

Més recentment –entre 2012 i l’actualitat- ja en l’entorn de la meva casa-taller actual, he anat desenvolupat aquest nou Cicle de Naturalesa i Arts.

A continuació passem una breu informació editada a 7 Miralls al Dau 1, publicació i web d’arts, ciències i humanitats.

?????????????????????????????????????????????????????

2-CARTELL-CICLE-NATURALESA-ARTS_web2